خانم مهدیان / کیک حلوا 98/6/14

خانم مهدیان / کیک حلوا 98/6/14

خانم مهدیان / کیک حلوا 98/6/14

معرفی برنامه

خانم مهدیان / کیک حلوا

آرد سفید ? پیمانه

نشاسته ذرت ? پیمانه

شیر خشک ? پیمانه

روغن ?/? پیمانه

شکر ? پیمانه

آب ?/? پیمانه

زعفران به میزان لازم

شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم سپس زعفران سا‌ئیده شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشود وقتی شروع به جوشیدن کرد شربت را کنار میگذاریم تا خنک شود.

آرد سفید و نشاسته ذرت و شیر خشک را با هم مخلوط و الک کرده و داخل قابلمه میریزیم چند دقیقه با حرارت کم تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم روغن را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم تا گلوله نشود کم کم این مخلوط سبک و طلایی رنگ میشود.

مواد را از روی حرارت برداشته و شربت را به آن اضافه و مدام هم میزنیم.

کیک اسفنجی ساده که از قبل آماده کردید داخل قالب گذاشته و از حلوای ولرم روی کیک گذاشته و روی حلوا راصاف میکنیم و از قالب خارج میکنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها