خانم مهدیان / کیک حلوا
A
A
آرد سفید ? پیمانه
نشاسته ذرت ? پیمانه
شیر خشک ? پیمانه
روغن ?/? پیمانه
شکر ? پیمانه
آب ?/? پیمانه
زعفران به میزان لازم
شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم سپس زعفران سائیده شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشود وقتی شروع به جوشیدن کرد شربت را کنار میگذاریم تا خنک شود.
آرد سفید و نشاسته ذرت و شیر خشک را با هم مخلوط و الک کرده و داخل قابلمه میریزیم چند دقیقه با حرارت کم تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم روغن را به آن اضافه و مخلوط میکنیم تا گلوله نشود کم کم این مخلوط سبک و طلایی رنگ میشود.
مواد را از روی حرارت برداشته و شربت را به آن اضافه و مدام هم میزنیم.
کیک اسفنجی ساده که از قبل آماده کردید داخل قالب گذاشته و از حلوای ولرم روی کیک گذاشته و روی حلوا راصاف میکنیم و از قالب خارج میکنیم.