خانم عیوضی آموزش تهیه قیمه نثار 98/6/13

خانم عیوضی آموزش تهیه قیمه نثار 98/6/13

خانم عیوضی آموزش تهیه قیمه نثار 98/6/13

معرفی برنامه

خانم عیوضی آموزش تهیه قیمه نثار

برنج ایرانی نیم كیلو

گوشت گیاهی 200گرم

قارچ 300 گرم

پیاز نگینی شده ? عدد

رب گوجه فرنگی ? ق س

زعفران غلیظ ? ق س

نمك وفلفل سیاه بمیزان لازم

زرچوبه یك ونیم ق م

دارچین ? ق چ

هل ساییده ? ق س

پیازداغ ? ق س

گلاب نیم پیمانه

زرشك ?? گرم

گلاب خیس خورده

شكر ? ق س

خلال پسته ?? گرم

خلال بادام ?? گرم

خلال نارنج ?? گرم

مربای خلال پرتقال

روغن كنجد بمیزان لازم

روش تهیه:

برنج رو آبكش كرده ودم بذارید

گوشت گیاهی رو تفت دهید وپیاز روتفت داده كمى زرچوبه فلفل سیاه رو اضافه كنید. رب گوجه فرنگی راهم افزوده ومقداری تفت دهید.

سپس آب بریزید به اندازه ای كه روی گوشت را بگیرد. دراواسط پخت نمك را اضافه كنید. سپس برای معطر شدن كمى خلال پرتقال تلخی گرفته راافزوده ودر نهایت پس از پخت فلفل سیاه دارچین مابقی زرچوبه هل ساییده و پیاز داغ را اضافه كنید. گلاب را درنهایت اضافه كرده وحرارت روخاموش نمایید. خلال پسته بادام را جداگانه شسته و داخل ماهیتابه با روغن مایع روی حرارت كمى تفت دهید ولی اصلا تغییررنگ ندهد.

تلخی خلال نارنج را با دو سه بار جوشاندن بگیرید...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها