خانم حسینی آموزش عدسی نذری 98/6/10

خانم حسینی آموزش عدسی نذری 98/6/10

خانم حسینی آموزش عدسی نذری 98/6/10

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش عدسی نذری

مواد لازم:

عدس ?/?کیلوگرم

بلغور یا پرک گندم ?/?کیلوگرم

قارچ ?کیلو

ادویه (گلپر، زردچوبه، فلفل)

روغن ارده کنجد ???cc

پیاز ? کیلوگرم

روش تهیه:

عدس را از چند ساعت قبل خیس میکنیم بعد در قابلمه پیاز را با روغن ارده کنجد تفت میدهیم بعد عدس نیمپخت را در قابلمه میریزیم اگر از بلغور استفاده میکنیم میتوانیم همراه عدس اجازه پخت بدهیم اگر از پرک گندم استفاده میکنیم در اواسط پخت پرک را اضافه کنید و در اخر وقتی عدسی خوب جا افتاد ادویه وقارچ هارا اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانیم از ابلیمو یا رب گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنید.

شربت گلپر لیمو

گلپر ??? گرم

آب لیموی تازه

عسل

ابتدا گلپررا با اب جوش دم کنید وقتی ولرم شد ابلیموی تازه و عسل اضافه کنید خوب هم بزنید و اجازه دهید تا کمی سرد شوید این نوشیدنی هم بصورت گرم و هم سرد میشود استفاده کرد

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها