خانم صادقی / حلوای چای ترش
A
مواد لازم :
آرد یک پیمانه
نبات ???گرم
چای ترش دم کشیده یک پیمانه
روغن مایع ??گرم
عرق هل ?/? پیمانه
نبات سفید برای تزیین
آرد برنج یک پیمانه
آب دو پیمانه
کره ???گرم
گلاب ?/?پیمانه
رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
روش تهیه :
نبات و آب را روی حرارت ملایم قرار داده تا نبات درون آب حل شود. مقداری که جوشید چای ترش را به آن اضافه کنید.
زیر شعله را خاموش کرده و سپس گلاب و هل را اضافه نمایید.
آرد را تفت داده تا تغییر رنگ ندهد و آرد برنج را هم به همین ترتیب، سپس هر دو آرد را الک نموده و مجددا روی شعله قرار می دهیم .
کره و روغن مایع را اضافه نموده و به مدت ?? دقیقه با شعله کم تفت میدهیم و سپس شهد را اضافه نموده و مرتبا هم می زنیم تا حلوا خودش را بگیرد.