خانم حسینی آموزش آش شله قلمکار 98/6/9

خانم حسینی آموزش آش شله قلمکار 98/6/9

خانم حسینی آموزش آش شله قلمکار 98/6/9

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش آش شله قلمکار

گوشت گردن پخته ریش شده ? کیلو

سبزی (گشنیز، تره، جعفری، مرزه، اسفناج) خرد شده ? کیلو

عدس پخته/پیاز و نعناع داغ/نخود و لوبیا سفید/لوبیا چیتی و قرمز/برنج ??? گرم

نمک و فلفل/ زعفران میزان لازم

روش تهیه:

نخود، لوبیا سفید، لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و آب آن‌ها را چند بار عوض کنید. عدس و برنج را صبح همان روزی که می‌خواهید آش را بار بگذارید بخیسانید. گوشت را با یک عدد پیاز حرارت دهید تا خوب بپزد و نرم شود. پس از گذشت دو ساعت از پخت، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید. گوشت را در میانه پخت مدام با ملاقه هم بزنید تا ریش ریش شود. حبوبات پخته‌شده را با آب گوشت روی حرارت بگذارید. برنج را آنقدر می پزیم تا له شود. وقتی حبوبات به جوش آمدند، بیش از نصف آن‌ها را از آب درآورید و بکوبید و دوباره داخل دیگ برگردانید. گندم و برنج کوبیده را هم به محتویات دیگ اضافه کنید و پیاز داغ را درون آن بریزید. بعد از کمی هم زدن سبزی خرد شده و گوشت ریش‌ریش شده را همراه با نمک، فلفل و زعفران، به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مداوم هم بزنید ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها