سید مهدی حسینی / خورش مرغ و انجیر
A
مواد لازم:
مرغ ??? گرم
انجیر ??? گرم
سیر ? حبه
پیاز ?عدد
لیمو ?عدد
زردچوبه ? ق چ
تخم گشنیز ? ق چ
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
رب در صورت تمایل ? ق غ
روش تهیه:
مرغهارا تکه کرده و با ادویه ها مزه دار میکنیم.
پیاز وسیر روتفت میدیم وجداگانه میگذاریم. و مرغها را تفت میدیم و بعد در داخل ظرف مخصوص فر پیاز و سیر و میریزیم مرغها رو هم روی اونها میچینیم و روی ظرف رو فویل میکشیم و میزاریم داخل فر ??? درجه حدود ?? دقیقه .
بعد ظرف رو از فر در میاوریم و انجیرها را روی مرغها میچینیم و دوباره میزاریمداخل فر و ?? دقیقه دیگه اون روحرارت میدهیم تا غذا اماده بشه.
اگر خواستیم روی گاز درست کنیم پیاز رو تفت میدیم مرغها رو اضافه میکنیم وتفت میدیم و سپس سیرها رو اضافه کرده ادویه ها رو اضافه میکنیم و همه مواد رو باهم تفت میدیم. بعد دو لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم خورش بپزه. کمی که مانده به انتهای پخت انجیرها رو اضافه کرده و خورش رو دم میکنیم. در انتها زعفران ابکرده رو اضافه میکنیم .