خانم صادقی / دسر میوه
A
مواد لازم:
کیک اسفنجی یا شیفون ???گرم یا یک تخته
پودر ژله ?بسته
آب جوش ?لیوان
میوه به دلخواه ???گرم
کرم کاسترد به میزان لازم
مواد لازم کرم کاسترد :
پودر کاسترد ?/?پیمانه
شکر ?پیمانه
شیر ?پیمانه
خامه ?ق س
وانیل ?پنس
روش تهیه:
پودر کاسترد را با کمی شیر کاملا مخلوط کرده، بقیه شیر و شکر را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و شکر کاملا حل شود سپس مخلوط شیر و پودر کاسترد را اضافه کرده و روی حرارت کم هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد از خاموش شدن وانیل و خامه را می افزاییم
در ته ظرف پذیرایی دسر یک لایه کیک سپس کرم کاستارد و بعد ژله قالب خورده سپس میوه خرد شده به دلخواه مجددا این کار ادامه پیدا میکند تا ظرف کاملا پر شود.