آقای ربطی /طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی 98/5/27

آقای ربطی /طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی 98/5/27

آقای ربطی /طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی 98/5/27

معرفی برنامه

آقای ربطی /طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی

مواد لازم:

نشاسته ??? گرم

آب ? لیوان

شکر ? لیوان+آب ? لیوان

گلاب به میزان لازم

آبلیمو

شربت با طعم دلخواه

روش تهیه:

مرحله اول : شکر و آب روی حرارت تا کاملا حل شود سپس گلاب را اضافه میکنیم.

مرحله دوم:شربت به دست آمده داخل فریزر تا یخ ببندد

مرحله سوم: نشاسته و آب روی حرارت تا زمانی که آب آن تبخیر و محلول به شکل خمیر در آید

مرحله چهارم: خمیر نشاسته را از آبکش با فشار رد میکنیم تا به شکل رشته رشته درآید (نکته:رشته های بدست آمده داخل آب سرد ریخته شود تا کاملا سفت شود)

مرحله پنجم: شربت یخ زده را با مخلوط کن پودر میکنیم و با رشته ترکیب میکنیم

برای طعم دار کردن از آبلیمو و شربتهای مختلف مانند آلبالو یا بیدمشک و... استفاده میکنیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها