آقای ربطی /طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی
A
A
مواد لازم:
نشاسته ??? گرم
آب ? لیوان
شکر ? لیوان+آب ? لیوان
گلاب به میزان لازم
آبلیمو
شربت با طعم دلخواه
روش تهیه:
مرحله اول : شکر و آب روی حرارت تا کاملا حل شود سپس گلاب را اضافه میکنیم.
مرحله دوم:شربت به دست آمده داخل فریزر تا یخ ببندد
مرحله سوم: نشاسته و آب روی حرارت تا زمانی که آب آن تبخیر و محلول به شکل خمیر در آید
مرحله چهارم: خمیر نشاسته را از آبکش با فشار رد میکنیم تا به شکل رشته رشته درآید (نکته:رشته های بدست آمده داخل آب سرد ریخته شود تا کاملا سفت شود)
مرحله پنجم: شربت یخ زده را با مخلوط کن پودر میکنیم و با رشته ترکیب میکنیم
برای طعم دار کردن از آبلیمو و شربتهای مختلف مانند آلبالو یا بیدمشک و... استفاده میکنیم