خانم مهدیان / لقمه مرغ و قارچ 98/5/26

خانم مهدیان / لقمه مرغ و قارچ 98/5/26

خانم مهدیان / لقمه مرغ و قارچ 98/5/26

معرفی برنامه

خانم مهدیان / لقمه مرغ و قارچ

مواد لازم:

? عدد تخم مرغ

? ق غ روغن یا کره ذوب شده

شیر ?/? ‌پ

آب ?/? پ

آرد ? پ سرخالی

پودر آویشن به میزان لازم

نمک و پودر سیر به میزان لازم

مواد میانی:

فیله مرغ ? عدد

قارچ ??? گرم

خامه ? ق غ

آب لیمو ? ق غ

اسفناج به میزان لازم

نمک و فلفل و پودر پیاز به میزان لازم

پنیر موزارلا در صورت تمایل ? پ

روش تهیه:

تخم مرغ همراه روغن و نمک، پودر سیر و پودر آویشن زده شود تا یکدست شود

آب و شیر را اضافه و مخلوط می‌کنیم، آرد الک شده را به آن اضافه میکنیم

مواد را از صافی رد کرده و کف تابه را کمی چرب کرده سپس مواد را داخل تابه گرم شده میریزیم و میچرخانیم تا یکدست پخش شود بعد از این که لبه نان از تابه جدا شد آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم پخته شود. در تابه ای دیگر کمی روغن ریخته فیله مرغ خرد شده را با پودر پیاز و نمک و فلفل تفت میدهیم سپس حرارت را زیاد کرده و قارچ ورقه شده را همراه مواد تفت داده و روی آن کمی آب لیمو میریزیم در نهایت اسفناج خرد شده را به میزان دلخواه اضافه کرده زمانی که پخت کامل شد زیر تابه را خاموش کرده...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها