خانم درویش/ کیک نارگیل و گلاب 98/5/24

خانم درویش/ کیک نارگیل و گلاب 98/5/24

خانم درویش/ کیک نارگیل و گلاب 98/5/24

معرفی برنامه

خانم درویش/ کیک نارگیل و گلاب

مواد لازم

آرد 2 لیوان

پودر نارگیل 2 ق غ

شکر 1 لیوان

روغن مایع ¾ لیوان

آب جوش ¼ لیوان

شیر ¼ لیوان

گلاب 1/2 لیوان

زعفران ابکرده غلیظ 1 ق غ

وانیل ¼ ق چ

بکینگ پودر 1 ق چ

تخم مرغ 3 عدد

روش تهیه:

تخم مرغ+وانیل+شکر را باهمزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس زعفران و آب را بیفزایید

ارد و بکینگ پودر راباهم مخلوط و الک نمایید

روغن مایع+شیر+گلاب را به مایع تخم مرغی اضافه و بزنید تا مایه یکدست شود

حال مخلوط ارد و بكینگ پودر و نارگیل را در دو مرحله اضافه و مخلوط کنید

شعله پخش کن را یک ربع جلوتر روی شعله گاز گذاشته تا داغ شود حرارت کم باشد

تابه رژیمی را چرب نمایید

مایع کیک را داخلش ریخته و روی شعله که شعله پخش کن داره بزارید بمدت 35-40 دقیقه، در این فاصله درب تابه را بر ندارید بعد از سی دقیقه با یک خلال دندان چک کنید ببیند کیک پخته یا نه سپس حرارت را خاموش کنید و درب تابه را بردارید تا خنک شود و بعد برش دهید نوش جان

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها