خانم درویش/ کیک نارگیل و گلاب
A
مواد لازم
آرد 2 لیوان
پودر نارگیل 2 ق غ
شکر 1 لیوان
روغن مایع ¾ لیوان
آب جوش ¼ لیوان
شیر ¼ لیوان
گلاب 1/2 لیوان
زعفران ابکرده غلیظ 1 ق غ
وانیل ¼ ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
روش تهیه:
تخم مرغ+وانیل+شکر را باهمزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس زعفران و آب را بیفزایید
ارد و بکینگ پودر راباهم مخلوط و الک نمایید
روغن مایع+شیر+گلاب را به مایع تخم مرغی اضافه و بزنید تا مایه یکدست شود
حال مخلوط ارد و بكینگ پودر و نارگیل را در دو مرحله اضافه و مخلوط کنید
شعله پخش کن را یک ربع جلوتر روی شعله گاز گذاشته تا داغ شود حرارت کم باشد
تابه رژیمی را چرب نمایید
مایع کیک را داخلش ریخته و روی شعله که شعله پخش کن داره بزارید بمدت 35-40 دقیقه، در این فاصله درب تابه را بر ندارید بعد از سی دقیقه با یک خلال دندان چک کنید ببیند کیک پخته یا نه سپس حرارت را خاموش کنید و درب تابه را بردارید تا خنک شود و بعد برش دهید نوش جان