خانم هژبری آموزش تهیه سالاد تن گیاهی 98/5/17

خانم هژبری آموزش تهیه سالاد تن گیاهی 98/5/17

خانم هژبری آموزش تهیه سالاد تن گیاهی 98/5/17

معرفی برنامه

خانم هژبری آموزش تهیه سالاد تن گیاهی

مواد لازم:

نخود پخته ? پیمانه

كرفس ریز خرد شده 3/4 پیمانه

تربچه قرمز خرد شده نیم پیمانه

فلفل رنگی خرد شده نیم پیمانه

پیاز قرمز یك عدد ریز خرد شده

كیپر (كاپاریس) ? ق غ

سس مایونز 3 ق س

نمك و فلفل سیاه

روش تهیه:

نخود های آبپز را در غذا ساز بریزید ،در حدی كه خرد شوند میكس كنید،مراقب باشید له نشوند.

مابقی مواد از جمله كرفس نگینی خرد شده ،فلفل رنگی ،پیاز خرد شده و تربچه و كیپر را اضافه كنید.

سس مایونز و نمك و فلفل سیاه را نیز به سالاد اضافه كرده و كمی در یخچال می گذاریم تا عطر و طعم ها به خورد هم برود.

این سالاد را در كنار كاهو و نان تست به عنوان یك شام گیاهی خوشمزه و یا میان وعده می توان صرف كرد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها