خانم نبی دوست آموزش توپک های گوشت و کنجد
A
مواد لازم:
توپک های گوشت و کنجد
گوشت چرخکرده ??? گرم
پیاز رنده شده یک عدد
سیر دو حبه
نمک بمیزان لازم
فلفل سیاه ربع ق چ
فلفل دلمه ریز شده ? ق غ
پنیر پیتزا بمیزان لازم
آرد سوخاری یک پیمانه
کنجد ? ق غ
تخم مرغ دو عدد
زعفران یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله را بهمراه پیاز رنده شده و سیر رنده شده ورز داده سپس نمک و فلفل و فلفل دلمه ریز شده را اضافه کرده باهم مخلوط می کنیم از مواد گلوله ای به اندازه گردو برداشته در دست گرد کرد کمی تخت کرده ابتدا در آرد سوخاری مخلوط کنجد سپس در تخم مرغ و آب زعفران و در نهایت در آرد سوخاری کنجد غلتانده در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم .