خانم کامیار آموزش تهیهA لوبیا پلو با قارچ
A
برنج 300 گرم
لوبیا سبز 500 گرم
نعنا جعفری تازه 400 گرم
قارچ 400 گرم
هویج 2 عدد
پیاز درشت 1 عدد
زعفران دم كرده به میزان لازم
نمك و فلفل و زردچوبه كاری و روغن به میزان لازم
روش تهیه:
لوبیا را ریز خرد كنید و همراه با روغن تفت دهید برنج را بخیسانید و سپس همراه با كمی زردچوبه بجوشانید و آبكش كنید لوبیا را پس از تفت دادن از تابه خارج كنید و پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید سپس سبزی خرد شده را افزوده تفت دهید. قارچ را درشت خرد كنید و به مواد افزوده، سپس ادویه ها را بیفزایید و لوبیا و هویج تفت داده شده را اضافه كنید و از این مواد لابه لای برنج ابكش شده قرار دهید و كمی زعفران دم كرده روی ان بریزید و ان را به مدت 1 ساعت دم كنید.