خانم کامیار آموزش تهیه لوبیا پلو با قارچ 98/5/13

خانم کامیار آموزش تهیه لوبیا پلو با قارچ 98/5/13

خانم کامیار آموزش تهیه لوبیا پلو با قارچ 98/5/13

معرفی برنامه

خانم کامیار آموزش تهیهA  لوبیا پلو با قارچ

برنج 300 گرم

لوبیا سبز 500 گرم

نعنا جعفری تازه 400 گرم

قارچ 400 گرم

هویج 2 عدد

پیاز درشت 1 عدد

زعفران دم كرده به میزان لازم

نمك و فلفل و زردچوبه كاری و روغن به میزان لازم

روش تهیه:

لوبیا را ریز خرد كنید و همراه با روغن تفت دهید برنج را بخیسانید و سپس همراه با كمی زردچوبه بجوشانید و آبكش كنید لوبیا را پس از تفت دادن از تابه خارج كنید و پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید سپس سبزی خرد شده را افزوده تفت دهید. قارچ را درشت خرد كنید و به مواد افزوده، سپس ادویه ها را بیفزایید و لوبیا و هویج تفت داده شده را اضافه كنید و از این مواد لابه لای برنج ابكش شده قرار دهید و كمی زعفران دم كرده روی ان بریزید و ان را به مدت 1 ساعت دم كنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها