آقای قاسمی / آموزش تهیه خورش کاری 98/5/10

آقای قاسمی / آموزش تهیه خورش کاری 98/5/10

آقای قاسمی / آموزش تهیه خورش کاری 98/5/10

معرفی برنامه

آقای قاسمی / آموزش تهیه خورش کاری

مواد لازم:

پیاز نگینی ? عدد

سیر ? عدد

کدو سبز خلالی ?عدد

بادنجان خلالی? عدد

سیب زرد ? عدد

شکر ? ق س

نمک و فلفل زرچوبه به مقدار لازم

ادویه کاری ? ق س

سینه مرغ ??? گرم

پودرزیرہ ? ق س

نشاسته ? ق س

روش تهیه:

پیاز رو تفت میدهیم سیر را اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا عطر سیر در بیاد ادویه ها شامل زرچوبه زیره و کاری را تفت میدهیم و سینه مرغ را هم اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد و اب اضافه میکنیم بادنجان و کدو را جدا گانه سرخ میکنیم سیب را پوست گرفته و در شکر و کره تفت میدهیم و به خورشت اضافه میکنیم تا کمی جوش بخورد

نشاسته را با کمی اب سرد مخلوط کرده واضافه نموده و در اخر بادنجان و کدو را اضافه میکنیم و سرو مینماییم. خورش باید به غلظت برسد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها