خانم نکیسا / مرغ رول شده پنیری با سس سیر 98/5/9

خانم نکیسا / مرغ رول شده پنیری با سس سیر 98/5/9

خانم نکیسا / مرغ رول شده پنیری با سس سیر 98/5/9

معرفی برنامه

خانم نکیسا / مرغ رول شده پنیری با سس سیر

مواد لازم:

سینه مرغ ?عدد

ژامبون مرغ یا گوشت ?ورق

پنیر زرد ورقه ای ?عدد

تخم مرغ ?عدد

پودر سوخاری ???گرم

ارد سفید ???گرم

نمک و فلفل سیاه و ادویه به میزان لازم

روغن مایع مخصوص سرخ کردن

مواد لازم برای تهیه سس سیر:

سیر:?حبه

روغن زیتون:?ق س

قارچ خرد شده:???گرم

نعنا،جعفری,ریحان خرد شده:هرکدام ??گرم

پوره گوجه فرنگی:???گرم

رب گوجه فرنگی:?ق غ

سرکه سفید:?ق غ

نمک فلفل سیاه و پودر پاپریکا:به میزان لازم

روش تهیه:

سینه مرغ را از کنار برش داده و سپس بین دو نایلون قرار داده و به صورت بیفتک میکنیم و با نمک و فلفل و ادویه مزه دار کنید.

یک ورق ژامبون یک ورق پنیر داخل برش مرغ قرار داده رول کرده و با خلال چوبی ان را ببندید

تخم مرغ را در ظرفی با چنگال زده،سینه مرغ رول شده را ابتدا در ارد سفید سپس در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

سینه مرغ رول شده را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا هردوطرف ان طلایی شود،سپس روی دستمالی گذاشته تا روغن ان گرفته شود،سپس در سینی فر برای چند دقیقه بگذارید تا مغز مرغ نیز پخته شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها