حسین زنجانی آموزش مرغ ذغالی با سس آلبالو
A
مواد لازم:
ران مرغ 4 عدد
سیر 2 حبه
آلبالو بدون هسته 200 گرم
قارچ 100 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
كره 50 گرم
نمك، فلفل،پونه كوهی،ریحان و نعناع خشك، برگ بو،پاپریكا، زیره به مقدار دلخواه
شكر 2 ق غ
عصاره مرغ ? غ چ
آب لیمو 1 عدد
روش تهیه:
مرغ ها را داخل كاسه ریخته و شروع به اضافه كردن ادویه ها میكنیم، سیر و قارچ را به همراه روغن و كره اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم. سپس آلبالو، شكر و آبلیمو را اضافه نموده و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود. حال مرغ ها را روی گریل به مدت 5 دقیقه كبابی كرده و سپس داخل كاغذ روغنی همراه با بقیه مواد تقسیم كرده و دور آن را فویل بسته و به مدت 45 دقیقه اجازه پخت دهید. نوش جان