حسین زنجانی آموزش مرغ ذغالی با سس آلبالو 98/5/8

حسین زنجانی آموزش مرغ ذغالی با سس آلبالو 98/5/8

حسین زنجانی آموزش مرغ ذغالی با سس آلبالو 98/5/8

معرفی برنامه

حسین زنجانی آموزش مرغ ذغالی با سس آلبالو

مواد لازم:

ران مرغ 4 عدد

سیر 2 حبه

آلبالو بدون هسته 200 گرم

قارچ 100 گرم

روغن زیتون به مقدار لازم

كره 50 گرم

نمك، فلفل،پونه كوهی،ریحان و نعناع خشك، برگ بو،پاپریكا، زیره به مقدار دلخواه

شكر 2 ق غ

عصاره مرغ ? غ چ

آب لیمو 1 عدد

روش تهیه:

مرغ ها را داخل كاسه ریخته و شروع به اضافه كردن ادویه ها میكنیم، سیر و قارچ را به همراه روغن و كره اضافه كرده و خوب مخلوط میكنیم. سپس آلبالو، شكر و آبلیمو را اضافه نموده و به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود. حال مرغ ها را روی گریل به مدت 5 دقیقه كبابی كرده و سپس داخل كاغذ روغنی همراه با بقیه مواد تقسیم كرده و دور آن را فویل بسته و به مدت 45 دقیقه اجازه پخت دهید. نوش جان

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها