خانم احمدی آموزش سس کچاپ
A
مواد لازم:
گوجه فرنگی ? کیلو
نشاسته ذرت ? ق غ
گلوکز ? ق چ
شکر ? ق غ
سرکه سفید ? ق غ
آب ?.2 پیمانه
نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
روش تهیه:
انتهای گوجه فرنگی را بصورت + برش زده و در آب جوش به مدت ? دقیقه قرار میدهیم سپس در آب سرد ریخته و پوست گوجه را جدا کرده و آن را کاملا فیله میکنیم سپس با بلندر گوجه ها را له کرده و حدود ? ق چایخوری نمک ریخته و در قابلمه روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن جمع شود بعد از این مرحله مخلوط آب و سرکه را به نشاسته اضافه کرده و به گوجه ها اضافه میکنیم سپس ادویه و گلوکز را ریخته و وقتی به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت برمیداریم.
ترجیحا سرکه را با آبلیمو جایگزین نکنید.و نوع ادویه ها هم به دلخواه قابل تغییر است.