خانم احمدی آموزش سس کچاپ 98/5/6

خانم احمدی آموزش سس کچاپ 98/5/6

خانم احمدی آموزش سس کچاپ 98/5/6

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش سس کچاپ

مواد لازم:

گوجه فرنگی ? کیلو

نشاسته ذرت ? ق غ

گلوکز ? ق چ

شکر ? ق غ

سرکه سفید ? ق غ

آب ?.2 پیمانه

نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم

روش تهیه:

انتهای گوجه فرنگی را بصورت + برش زده و در آب جوش به مدت ? دقیقه قرار میدهیم سپس در آب سرد ریخته و پوست گوجه را جدا کرده و آن را کاملا فیله میکنیم سپس با بلندر گوجه ها را له کرده و حدود ? ق چایخوری نمک ریخته و در قابلمه روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن جمع شود بعد از این مرحله مخلوط آب و سرکه را به نشاسته اضافه کرده و به گوجه ها اضافه میکنیم سپس ادویه و گلوکز را ریخته و وقتی به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت برمیداریم.

ترجیحا سرکه را با آبلیمو جایگزین نکنید.و نوع ادویه ها هم به دلخواه قابل تغییر است.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها