خانم الوند آموزش اشترودل قارچ و مرغ 98/5/2

خانم الوند آموزش اشترودل قارچ و مرغ 98/5/2

خانم الوند آموزش اشترودل قارچ و مرغ 98/5/2

معرفی برنامه

خانم الوند آموزش اشترودل قارچ و مرغ

مواد لازم میانی خمیر:

قارچ ???گرم

سینه مرغ ?عدد

پنیرپیتزا ???گرم

هویج ?عدد

فلفل دلمه ای رنگی ?عدد

پیاز ?عدد

زردچوبه، نمک، فلفل از هر کدام?/? ق چ

روغن مقدار لازم

مواد لازم خمیر:

ارد ???گرم

شکر ?ق چ

روغن مایع ?ق س

خمیر مایع ?ق س

اب یا شیر ?پ

نمک ?ق چ

روش تهیه:

خمیر: آب و یا شیر را ولرم کرده در حدی که انگشت را نسوزاند سپس شکر وخمیر مایه را اضافه میکنیم اجازه میدهیم تا خمیر مایع عمل کند(?دقیقه)سپس نمک را به ارد افزوده وبعد روغن را اضافه میکنیم وکم کم ارد را به مایعات می افزاییم کاملا ورز میدهیم بعد روی خمیر را کشیده در فضای اشپزخانه اجازه میدهیم حجم بگیرد.

مواد میانی:

مرغ وهویج را پخته سپس خرد میکنیم.

بقیه مواد باید تفت بخورند وبه مرغ وهویج اضافه شود سپس ادویه ها را افزوده وخمیر رابصورت مستطیل پهن کرده از مواد وسط خمیر گذاشته وپنیر پیتزا را روی مواد میریزیم وسپس دوطرف خمیر را روی مواد اورده رومال(زرده تخم مرغ وزعفران) میزنیم.

فر ??? درجه به مدت ?? دقیقه

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها