خانم صادقی / نان مغز دار تابه ای
A
A
مواد لازم :
ارد نیم کیلو
مخمر ? گرم
اب ??? گرم
روغن مایع ?? گرم
شکر ده گرم
نمک ? گرم
شیر خشک ?? گرم
مواد میانی :
سیب زمینی ? عدد
پیاز ?عدد
قارچ??گرم
فلفل سیاه ، پاپریکا مقداری
پنیر پارامسان ? ق غ
پنیر پیتزا ?? گرم
جعفری ساطوری شده ? ق غ
کره ??گرم
روغن کنجد مقداری
روش تهیه:
همه مواد رو مخلوط میکنیم سپس اب را اضافه میکنیم و مرتب ورز میدهیم یا ???بار به ته ظرف می کوبیم در اخر روغن مایع را اضافه میکنیم و پس از صاف شدن خمیر چانه ??? گرمی میگیریم، ??دقیقه استراحت میدهیم. سپس مواد میانی را گذاشته و در ماهیتابه میپزیم .
برای مواد میانی از اکثر غذاهای نونی میتونیم استفاده کنیم ولی معمولا نان تندی باید بشود
مواد میانی :
سیب زمینی را پخته رنده میکنیم ،پیاز داغ ، زردچوبه ، فلفل سیاه و قارچ را به آن اضافه کرده و در آخر کره و جعفری ساطوری شده را می افزاییم، خمیر را باز کرده مواد میانی را داخل آن میگذاریم و از اطراف آن را میپیچیم
روی ماهیتابه بدون روغن پخته میشود و داغ داغ هم روی ان کره میگذاریم