خانم مهدیان / پلو مرغ و قارچ
A
مواد لازم:
برنج ? پیمانه
بادمجان بزرگ ? عدد
مرغ ? تکه
سیب زمینی ? عدد
قارچ ??? گرم
رب سیر ? ق س
رب زنجبیل ? ق س
آب لیمو ترش ? ق س
استاک مرغ ? پیمانه
پودر تخم گشنیز ? ق چ
پودر زیره ?/? ق چ
روغن زیتون، نمک، فلفل به میزان لازم
رب سیر و زنجبیل:
ماست چکیده ? ق س
پوره سیر ? ق س
پوره زنجبیل ? ق س
روغن زیتون ? ق س
روش تهیه:
در یک کاسه رب سیر ، رب زنجبیل ، نمک و فلفل ، پودر تخم گشنیز ، زیره و آب لیمو ترش را مخلوط کرده و تکه های مرغ را به مدت یک شب در آن می خوابانیم.
بادمجان و سیب زمینی و قارچ را تفت داده و کنار میگذاریم
روغن را داغ کرده و تکه های مرغ را تفت داده و مواد بالا را به آن مجدد اضافه میکنیم و استاک مرغ را به اضافه کرده زمان میدهیم تا به جوش آید، زیر آن را کم میکنیم تا حدود نیم ساعت بپزد
برنج آبکش و دم میکنیم سپس مواد آماده شده را روی برنج سرو میکنیم.
رب سیر: پوره سیر را به یک ق س ماست چکیده و یک ق س روغن زیتون اضافه و مخلوط میکنیم.
رب زنجبیل: پوره زنجبیل را به یک ق س ماست چکیده و یک ق س روغن زیتون اضافه و مخلوط میکنیم