خانم حسینی آموزش خورشت قارچ 984/29

خانم حسینی آموزش خورشت قارچ 984/29

خانم حسینی آموزش خورشت قارچ 984/29

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش خورشت قارچ

مواد لازم:

قارچ ورقه شدهA A A A A  250 گرم

پیاز نگینیA A A A A A A A A A  50 گرم

سس سیر25 گرم

فلفل دلمه ای رنگی خلال شده200 گرم

بادام زمینیA A A A A A A A A A  100 گرم

سینه مرغA A A A A A A A A A A  250 گرم

زرده تخم مرغA A A A A A  1 عدد

نمک و فلفلA A A A A A A A A  به میزان لازم

ادویه کاری سبزA A A A  15 گرم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز و سس سیر را تفت دهید تا پیاز سبک شود. سپس سینه مرغ خلال شده و فلفل دلمه ای های خلال شده را به آن افزوده و تفت دهید. بادام زمینی ، نمک ، فلفل و ادویه کاری را نیز افزوده و تفت دهید. سپس 2 لیوان آب به آن اضافه کنید.

فرصت دهید تا خورشت پخته شود و 15 دقیقه آخر قارچ را اضافه کنید. در آخر حرارت را خاموش کرده و یک عدد زرده تخم مرغ زده شده را به خورشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نوش جان

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها