خانم حسینی آموزش خورشت قارچ
A
مواد لازم:
قارچ ورقه شدهA A A A A 250 گرم
پیاز نگینیA A A A A A A A A A 50 گرم
سس سیر25 گرم
فلفل دلمه ای رنگی خلال شده200 گرم
بادام زمینیA A A A A A A A A A 100 گرم
سینه مرغA A A A A A A A A A A 250 گرم
زرده تخم مرغA A A A A A 1 عدد
نمک و فلفلA A A A A A A A A به میزان لازم
ادویه کاری سبزA A A A 15 گرم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سس سیر را تفت دهید تا پیاز سبک شود. سپس سینه مرغ خلال شده و فلفل دلمه ای های خلال شده را به آن افزوده و تفت دهید. بادام زمینی ، نمک ، فلفل و ادویه کاری را نیز افزوده و تفت دهید. سپس 2 لیوان آب به آن اضافه کنید.
فرصت دهید تا خورشت پخته شود و 15 دقیقه آخر قارچ را اضافه کنید. در آخر حرارت را خاموش کرده و یک عدد زرده تخم مرغ زده شده را به خورشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نوش جان