خانم محمدلو / کتلت قارچ
A
مواد لازم:
قارچ : ??? گرم
پیازچه : ? شاخه
جعفری خرد شده :?-? ق س
شوید خرد شده : ? ق س
تخم مرغ : ? عدد
پنیر سفید : ??? گرم
آرد گندم : به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
روش تهیه:
قارچها را ساطوری کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و کمی صبر کنید تا قارچ ها آب بیندازند .
در این فاصله، پیازچه را ریز خرد کرده به همراه جعفری و شوید در کاسه ای مناسب بریزید و تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط نمایید .
قارچ ها را با دست فشار دهید و آب آنها را بگیرید، سپس قارچ را به مواد اضافه کنید سپس پنیر و حدود ?-? قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید. سپس با قاشق از مواد برداشته و در روغن داغ سرخ نمایید .