خانم احمدی آموزش سس مایونز 98/4/16

خانم احمدی آموزش سس مایونز 98/4/16

خانم احمدی آموزش سس مایونز 98/4/16

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش سس مایونز

مواد لازم:

نشاسته ذرت ?/? پیمانه

آب یک و نیم پیمانه

سرکه سفید ?/?پیمانه

روغن مایع ?/? پیمانه

زرده تخم مرغ ? عدد

شکر نصف ق غ

سس خردل ?/? ق چ

نمک، فلفل سیاه و قرمز مقداری

روش تهیه:

سرکه و آب را ترکیب کرده و نشاسته را به آن افزوده و هم میزنیم تا گلوله های آن باز شود سپس روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم شکر و نمک را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد سپس در مخلوط کن ریخته و خنک می کنیم خردل را به مواد اضافه کرده و کمی هم می زنیم و بعد زرده ها را یکی یکی می ریزیم و دوباره هم می زنیم سپس نوبت اضافه کردن روغن است که مرحله بسیار مهمیست روغن را آرام به حالت سوزنی وارد مخلوط کن کرده و خوب هم می زنیم تا سس شکل بگیرد بعد از این سس آماده شد دیگر هم زدن را ادامه نمی‌دهیم چون باعث بریدن سس می شود از سفیده در سس استفاده نمی کنیم چون باعث بریدن سس می شود می توان به دلخواه از پودر سیر پاپریکا آویشن وسایر سبزیجات استفاده کرد

این سس به مدت یک هفته در یخچال در ظرف دربسته قابل نگهداری است

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها