حسین زنجانی آموزش تهیه رول ساندویچ مرغ و پنیر
A
مواد لازم:
سینه مرغ 400 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه 1 عدد
ذرت 1 پیمانه
پنیر خامه ای 1 پیمانه
لیمو ترش 1 عدد
پنیر چدار 50 گرم
نمك،فلفل، آویشن، پاپریكا، پونه كوهی،ریحون خشك، زیره به مقدار لازم
نان لواش یا پیتا به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
روش تهیه:
پیاز را نگینی خورد كرده داخل تابه با كمی روغن تفت میدهیم، پس از سبك شدن آن سیر را اضافه نموده و سپس ادویه ها را افزوده و تفت میدهیم، حال سینه مرغ را كه جداگانه داخل آب و ادویه كامل پخته ایم و ریش ریش كرده را نیز افزوده و حال فلفل دلمه و ذرت را اضافه میكنیم كمی كه تفت خورد به آن پنیر ها را نیز همراه با كمی آب لیمو افزوده چند دقیقه حرارت میدهیم و زیر گاز را خاموش میكنیم. حال نان لواش یا یوفگا را پهن كرده داخل آن كمی از مواد آماده شده را میریزیم و آن را رول میكنیم و سپس داخل تابه چیده و در داخل فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراید شعله پایین و بالا یا روی شعله كم گاز اجازه میدهیم تا كاملا طلائی رنگ شوند