حسین زنجانی آموزش تهیه رول ساندویچ مرغ و پنیر 98/4/11

حسین زنجانی آموزش تهیه رول ساندویچ مرغ و پنیر 98/4/11

حسین زنجانی آموزش تهیه رول ساندویچ مرغ و پنیر 98/4/11

معرفی برنامه

حسین زنجانی آموزش تهیه رول ساندویچ مرغ و پنیر

مواد لازم:

سینه مرغ 400 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

فلفل دلمه 1 عدد

ذرت 1 پیمانه

پنیر خامه ای 1 پیمانه

لیمو ترش 1 عدد

پنیر چدار 50 گرم

نمك،فلفل، آویشن، پاپریكا، پونه كوهی،ریحون خشك، زیره به مقدار لازم

نان لواش یا پیتا به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

روش تهیه:

پیاز را نگینی خورد كرده داخل تابه با كمی روغن تفت میدهیم، پس از سبك شدن آن سیر را اضافه نموده و سپس ادویه ها را افزوده و تفت میدهیم، حال سینه مرغ را كه جداگانه داخل آب و ادویه كامل پخته ایم و ریش ریش كرده را نیز افزوده و حال فلفل دلمه و ذرت را اضافه میكنیم كمی كه تفت خورد به آن پنیر ها را نیز همراه با كمی آب لیمو افزوده چند دقیقه حرارت میدهیم و زیر گاز را خاموش میكنیم. حال نان لواش یا یوفگا را پهن كرده داخل آن كمی از مواد آماده شده را میریزیم و آن را رول میكنیم و سپس داخل تابه چیده و در داخل فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراید شعله پایین و بالا یا روی شعله كم گاز اجازه میدهیم تا كاملا طلائی رنگ شوند

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها