خانم صادقی / کیک گردو و دارچین 98/4/10

خانم صادقی / کیک گردو و دارچین 98/4/10

خانم صادقی / کیک گردو و دارچین 98/4/10

معرفی برنامه

خانم صادقی / کیک گردو و دارچین

مواد لازم:

آرد شیرینی پزی?پیمانه

تخم مرغ?عدد

شکر ?پیمانه

وانیل?پنس

روغن جامد ?/?پیمانه

آب سیب ?پیمانه

بیکینگ پودر?ق چ

مواد رویه کیک

دارچین?ق س

شکر قهوه ای ?ق س

جوز هندی ?ق چ

گردوی ریز خرد شده ?پیمانه

روش تهیه :

شکر و روغن جامد را با همزن بزنید تا کرم مانند شود سپس تخم مرغ ها یکی یکی اضافه کرده و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید .

آرد را سه بار الک کرده و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و به تناوب آرد و آب سیب را کم کم به مواد قبلی اضافه نمایید

کف قالب را کاغذ روغنی میاندازیم و دیواره های قالب را با روغن جامد چرب میکنیم

مایه کیک را در قالب را بریزید

روی مایه کیک، مواد رویه را که کاملا مخلوط کردید بپاشید طوری که تمام سطح کیک را بپوشاند

قالب را در فر با دمای ??? درجه سانتیگراد به مدت ??دقیقه میگذاریم تا کیک پخته شود . از فر در می آوریم و میگذاریم تا از گرما بیفتد و بعد از یکربع از قالب خارج کرده و روی سینی خنک کننده منتقل میکنیم تا سرد شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها