خانم حسینی / خورش کردی 98/4/9

خانم حسینی / خورش کردی 98/4/9

خانم حسینی / خورش کردی 98/4/9

معرفی برنامه

خانم حسینی / خورش کردی

مواد لازم:

گوشت مغز ران ??? گرم

لوبیا سفید ??? گرم

پیاز نگینی خرد شده ??? گرم

لیمو عمانی ? عدد

زرد چوبه ? گرم

تره خرد شده و سرخ شده ??? گرم

نمک ?? گرم

فلفل سیاه ? گرم

روغن ?? گرم

روش تهیه:

پیاز را همراه با روغن تفت دهید تا سبک شود سپس زرد چوبه و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید، گوشت مغز ران را در ابعاد (?×?) خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت جمع شود سپس تره تفت داده را افزوده و لوبیا سفید را اضافه کنید و ? پیمانه آب به خورشت افزوده فرصت دهید تا جوش آید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت نیم پز شود. لیمو امانی ها را اضافه کرده و اجازه دهید خورشت پخته شود. نیم ساعت آخر پخت نمک را اضافه کنید.

نکته : لوبیا را با آب معمولی ? ساعت بخیسانید.

نکته : برای گرفتن تلخی لیمو عمانی ها را ? ساعت بخیسانید سپس با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها