خانم حسینی / خورش کردی
A
مواد لازم:
گوشت مغز ران ??? گرم
لوبیا سفید ??? گرم
پیاز نگینی خرد شده ??? گرم
لیمو عمانی ? عدد
زرد چوبه ? گرم
تره خرد شده و سرخ شده ??? گرم
نمک ?? گرم
فلفل سیاه ? گرم
روغن ?? گرم
روش تهیه:
پیاز را همراه با روغن تفت دهید تا سبک شود سپس زرد چوبه و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید، گوشت مغز ران را در ابعاد (?×?) خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت جمع شود سپس تره تفت داده را افزوده و لوبیا سفید را اضافه کنید و ? پیمانه آب به خورشت افزوده فرصت دهید تا جوش آید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت نیم پز شود. لیمو امانی ها را اضافه کرده و اجازه دهید خورشت پخته شود. نیم ساعت آخر پخت نمک را اضافه کنید.
نکته : لوبیا را با آب معمولی ? ساعت بخیسانید.
نکته : برای گرفتن تلخی لیمو عمانی ها را ? ساعت بخیسانید سپس با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید.