خانم میرگلستانی /آموزش کیک موز با لایه میانی
A
موز رسیده ? عدد
ماست ??? سی سی
روغن مایع ?? سی سی
تخم مرغ ? عدد
وانیل ?/? ق چ
شکر قهوه ای ??? گرم
آرد سفید ??? گرم
نمک ?/? ق چ
بکینگ پودر? ق س
پودردارچین?/?ق چ
مواد لازم جهت مایع میانی:
پنیر خامه ای ??? گرم
شکر سفید ?? گرم
آرد سفید ? ق س
تخم مرغ یک عدد
وانیل ?/? ق چ
مواد لازم جهت رویه:
پنیر خامه ای با دمای محیط ??? گرم
کره با دمای محیط ? ق س
وانیل ?/?ق چ
پودر شکر ??? تا??? گرم
روش تهیه:
خمیر کیک: درون کاسه ای موزهای رسیده را با چنگال له کنید سپس شیر، روغن، تخم مرغ، شکر قهوه ای، وانیل را بیفزایید هم بزنید. مواد خشک ( آرد، نمک، بکینگ پودر ) را در کاسه ای دیگر ترکیب کنید و به تدریج به مایه فوق بیفزایید و دوباره فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.
مایع میانی: مواد را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
قالب را چرب و آردپاشی کنید. ?/? قالب را از مایه کیک بریزید سپس از مایه فیلینگ پنیری افزوده و دوباره مایه کیک موز. سطح آنرا صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ??? درجه سانتی گراد به مدت ?? الی ?? دقیقه بپزید.