خانم میرگلستانی /آموزش کیک موز با لایه میانی 98/4/6

خانم میرگلستانی /آموزش کیک موز با لایه میانی 98/4/6

خانم میرگلستانی /آموزش کیک موز با لایه میانی 98/4/6

معرفی برنامه

خانم میرگلستانی /آموزش کیک موز با لایه میانی

موز رسیده ? عدد

ماست ??? سی سی

روغن مایع ?? سی سی

تخم مرغ ? عدد

وانیل ?/? ق چ

شکر قهوه ای ??? گرم

آرد سفید ??? گرم

نمک ?/? ق چ

بکینگ پودر? ق س

پودردارچین?/?ق چ

مواد لازم جهت مایع میانی:

پنیر خامه ای ??? گرم

شکر سفید ?? گرم

آرد سفید ? ق س

تخم مرغ یک عدد

وانیل ?/? ق چ

مواد لازم جهت رویه:

پنیر خامه ای با دمای محیط ??? گرم

کره با دمای محیط ? ق س

وانیل ?/?ق چ

پودر شکر ??? تا??? گرم

روش تهیه:

خمیر کیک: درون کاسه ای موزهای رسیده را با چنگال له کنید سپس شیر، روغن، تخم مرغ، شکر قهوه ای، وانیل را بیفزایید هم بزنید. مواد خشک ( آرد، نمک، بکینگ پودر ) را در کاسه ای دیگر ترکیب کنید و به تدریج به مایه فوق بیفزایید و دوباره فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.

مایع میانی: مواد را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

قالب را چرب و آردپاشی کنید. ?/? قالب را از مایه کیک بریزید سپس از مایه فیلینگ پنیری افزوده و دوباره مایه کیک موز. سطح آنرا صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ??? درجه سانتی گراد به مدت ?? الی ?? دقیقه بپزید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها