خانم احمدی آموزش دلمه
A
مواد لازم:
برنج ابکش ? پیمانه
لپه پخته نصف پیمانه
برگ مو به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
سبزی معطر (مرزه? ترخون، جعفری و پیازچه) نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده ??? گرم
روغن به مقدار لازم
نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه میخک زیره تخم گشنیز و سیاه دانه به مقدار لازم
چاشنی شامل رب انار یا رب گوجه یا سکنجبین یا سرکه حدود ? ق غ
پیاز متوسط ? عدد
روش تهیه:
پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم، گوشت، نمک، فلفل و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم، بعد از این که گوشت سرخ شد لپه پخته را به آن اضافه کرده و در آخر سبزی را با آن مخلوط می کنیم، چاشنی را و سپس کل مواد را با برنج ترکیب می کنیم برگ مو ها را ? تا ? دقیقه در آب در حال جوش قرار داده و سپس آبکش می کنیم، کف قابلمه را مقداری برگ چیده از مواد به اندازه یک قاشق درون برگ ها قرار داده جمع می کنیم و در قابلمه می گذاریم، روی آنها مقداری آب اضافه کرده و اجازه میدهیم با حرارت ملایم حدود نیم ساعت دم بکشد، بیست دقیقه آخر مقداری از چاشنی را با کمی آب و روغن مخلوط کرده و روی دلمه ها میدهیم تا چاشنی جذب برگها شود.