خانم عیوضی / بادمجان کبابی با سس
A
مواد لازم:
بادمجون دلمه یك كیلو
پیاز یك عدد
پیازچه 4 ساقه
سیر تازه دو حبه
سویای ریز 40 گرم
پیازداغ مقداری
روغن كنجد سه ق س
زردچوبه یك چ
فلفل قرمز مقداری
فلفل دلمه زرد یك عدد
هویج یك عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
نمك نصف ق چ
زعفران دم شده
دلخواه كره گیاهی 10 گرم
سبزی کمی تازه
روش تهیه:
بادمجان ها رو با پوست كبابی كنید. پوست آن را گرفته و سپس ساطور كرده ، در یك تابه با كمی روغن كنجد تفت دهید. پیازسرخ شده، پیازچه ریز خردشده و سویای خیس شده را درتابه تفت دهید و فلفل دلمه و گوجه فرنگی و هویج نگینی خردشده كمی سرخ كنید ، همه ادویه ها و سیر را بیفزایید و مخلوط کرده و كمی كره بخاطر طعمش اضافه كنید، در ظرف مورد نظر كشیده و روی آن سس اماده شده را بریزید با مقداری سبزی تزیین كنید .