خانم میرگلستانی /آموزش نان آجیل و توت فرنگی 98/3/23

خانم میرگلستانی /آموزش نان آجیل و توت فرنگی 98/3/23

خانم میرگلستانی /آموزش نان آجیل و توت فرنگی 98/3/23

معرفی برنامه

خانم میرگلستانی /آموزش نان آجیل و توت فرنگی

مواد لازم:

کره ??? گرم

شکر ??? گرم

تخم مرغ ? عدد

وانیل ?/? ق چ

آرد ??? گرم

بکینگ‌پور ?/? ق چ

جوش شیرین ?/? ق چ

نمک ?/? ق چ

پودر دارچین یک ق چ

ماست ساده یا خامه ای ??? سی سی

گردو ، بادام و فندق ??? گرم

توت فرنگی خرد شده ??? سی سی

روش تهیه:

درون کاسه ای کره نرم را با همزن برقی بزنید، شکر را بیفزایید و هم بزنید تا سبک و روشن شود، تخم مرغ ها را افزوده و هر کدام که جذب شد بعدی را بیفزایید، وانیل را اضافه کنید. در کاسه ای دیگر مواد خشک ( آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین ) را الک و در دو مرحله به تدریج به ماست بیفزایید و در حد ترکیب شدن هم بزنید. توت فرنگی های خرد شده را کمی با آرد آغشته کنید و آجیل بو داده شده را اضافه کنید و ترکیب کنید. خمیر آماده را در قالب مکعب مستطیل یا لوف ?*??*?? سانتی متر که از قبل چرب و آرد پاشی کردید بریزید سطح آنرا صاف کنید و در فر به مدت ?? الی ?? دقیقه با ??? درجه فارنهایت یا ??? درجه سانتی گراد قرار دهید. تست پخت کامل کیک را انجام دهید. پس از پختن روی پنجره سیمی مشبک خنک کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها