حسین زنجانی آموزش دسر هلو
AA
مواد لازم:
هلو 3 پیمانه
شاه توت 1 پیمانه
توت فرنگی 1 پ
شكر یك و نیم پیمانه
پودر دارچین 1 ق چ
لیمو ترش 1 عدد كوچك
پرتقال 1 عدد
آرد 2 پیمانه
بکین پودر 1 ق غ
نمك
شیر 1 پیمانه
كره 1/2 پیمانه
روش تهیه:
پوست هلو ها رو گرفته از هسته جدا كرده خرد كرده همراه با شاه توت و توت فرنگی خرد شده داخل ظرف پیركس یا هر ظرفی كه قابل گذاشتن در فر را داشته باشد ریخته سپس نصف پیمانه شكر، پودر دارچین، زست لیمو و پرتقال را روی میوه ها ریخته و كنار میگذاریم. حال در كاسه ای آرد، نمك، بکین پودر، نصف پیمانه شكر، كره را اضافه كرده خوب با هم مخلوط كنید و سپس 2 عدد تخم مرغ را همراه با شیر و كمی آب هلو به مواد اضافه كرده و هم زده تا مواد یك دست شوند و در نهایت روی میوه ها را با مایع آرد پوشانده و یك دست كرده در آخر م نصف پیمانه شكر را روی تمام قسمت ها ریخته و به مدت 45 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراید اجازه پخت داده و 15 دقیقه آخر را با شعله بالایی رنگ زیبایی به دسر بدهید.