حسین زنجانی آموزش دسر هلو 98/3/21

حسین زنجانی آموزش دسر هلو 98/3/21

حسین زنجانی آموزش دسر هلو 98/3/21

معرفی برنامه

حسین زنجانی آموزش دسر هلو

AA 

مواد لازم:

هلو 3 پیمانه

شاه توت 1 پیمانه

توت فرنگی 1 پ

شكر یك و نیم پیمانه

پودر دارچین 1 ق چ

لیمو ترش 1 عدد كوچك

پرتقال 1 عدد

آرد 2 پیمانه

بکین پودر 1 ق غ

نمك

شیر 1 پیمانه

كره 1/2 پیمانه

روش تهیه:

پوست هلو ها رو گرفته از هسته جدا كرده خرد كرده همراه با شاه توت و توت فرنگی خرد شده داخل ظرف پیركس یا هر ظرفی كه قابل گذاشتن در فر را داشته باشد ریخته سپس نصف پیمانه شكر، پودر دارچین، زست لیمو و پرتقال را روی میوه ها ریخته و كنار میگذاریم. حال در كاسه ای آرد، نمك، بکین پودر، نصف پیمانه شكر، كره را اضافه كرده خوب با هم مخلوط كنید و سپس 2 عدد تخم مرغ را همراه با شیر و كمی آب هلو به مواد اضافه كرده و هم زده تا مواد یك دست شوند و در نهایت روی میوه ها را با مایع آرد پوشانده و یك دست كرده در آخر م نصف پیمانه شكر را روی تمام قسمت ها ریخته و به مدت 45 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراید اجازه پخت داده و 15 دقیقه آخر را با شعله بالایی رنگ زیبایی به دسر بدهید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها