خانم الوند آموزش قارچ پلو (خارچنگ) کردستانی 98/3/18

خانم الوند آموزش قارچ پلو (خارچنگ) کردستانی 98/3/18

خانم الوند آموزش قارچ پلو (خارچنگ) کردستانی 98/3/18

معرفی برنامه

خانم الوند آموزش قارچ پلو (خارچنگ) کردستانی

مواد لازم:

برنج ???گرم

قارچ ???گرم

زرشک ?/?پیمانه

پیاز نگینی ?عدد

آبلیمو ?قاشق

دارچین ?ق چ

فلفل سیاه ?ق چ

زیره ?ق چ

رب ?قاشق

زعفران محلول ?ق س

روغن یا کره به میزان لازم

شکر ?ق س

روش تهیه:

برنج را شسته و ابکش میکنیم. قارچها را اسلایس میکنیم و کمی ابلیمو زده تا تغییر رنگ ندهند بعد تفت میدیم. پیاز نگینی شده را نیز تفت میدهیم.

در یک تابه دیگر رب را با کمی روغن و یا کره تفت میدهیم وبه ترتیب پیاز سرخ شده و قارچها را اضافه کرده ونیمی از زرشک را اضافه کرده مواد را با هم مخلوط میکنیم ادویه ها را نیز در این قسمت کار اضافه کرده کمی تفت میدهیم ودر اخر زعفران محلول را به مواد میدهیم.

برای برنج ابکش شده اگر تمایل داشتیم از ته دیگ نان لواش استفاده میکنیم وبعد به تریب برنج وکمی از مواد را در قابلمه میریزیم. واین کار را تا تمام شدن مواد و برنج ادامه میدهیم در اخر کمی به ان اب و روغن داده و دم میگذاریم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها