خانم کامیار آموزش تهیه کیک آلبالو با رویه دارچین
A
مواد کیک:
آرد ??? گرم
شکر ?? گرم
نمک ?/? ق چ
بکینگ پودر ? ق چ
تخم مرغ ? عدد
كره ?? گرم
مواد رویه:
آرد ?? گرم
دارچین ? ق چ
کره ?? گرم
شکر ?? گرم
وانیل ?/? ق چ
آلبالو بدون هسته ??? گرم
روش تهیه :
مواد خشک رویه کیک را با هم مخلوط میکنیم و کره سرد را قطعه کرده و به مواد خشک اضافه میکنیم و با سر انگشت مخلوط میکنیم.
در ظرفی دیگر تخم مرغ، شکر، کره، نمک و وانیل را مخلوط میکنیم و آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط میکنیم . درون قالب میریزیم (برای چرب کردن قالب از روغن جامد استفاده میکنیم) و روی مواد را با آلبالو پر میکنیم و سطح آنرا با مواد کرامبلی که آماده کرده بودیم میپوشانیم و در فر با دمای ??? درجه بمدت ?? دقیقه قرار میدهیم .