خانم دائم الحضور/ طرز تهیه خاگینه مغزدار باقلوایی
A
مواد اولیه:
تخم مرغ ? عدد
ماست ?? گ
ایرمیک ?? گ
آرد ?? گ
شیر ?? گ
شکر ?? گ
بیکینگ پودر ?ق چ
ورق یوفکا مخصوص باقلوا تعدادی
کره ?? گ
رنده پوست لیمو ? ق چ
مواد میانی:
گردو خرد شده نیم پیمانه
پودر هل نیم ق چ
پودر دارچین نیم ق چ
شکر قهوه ای ? ق س
مواد لازم شربت بار :
شکر ? پیمانه
آب ? پیمانه
گلاب نصف فنجان
جوهرلیمو ربع ق م
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
روش تهیه:
شکر، تخم مرغ، وانیل یا رنده پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا حجم بگیرند و کرم رنگ و کش دار شوند. کره را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. ماست و شیر را اضافه کنید و فقط درحد مخلوط شدن بزنید. آرد، بیکینگ پودر 2 بار الک شده و ایرمیک را اضافه کنید و درحد مخلوط و یکدست شدن بزنید. مواد را داخل قیف بریزید و داخل یوفکا را کمی از مایه خاگینه بریزید و سپس کمی از مواد میانی و بعد مجددا از مایع خاگینه بریزید و درفر در دمای ??? درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
مواد میانی:
همه را باهم مخلوط میکنیم .
شربت بار :
همه مواد را داخل قابلمه بجز زعفران بریزید و قبل از گذاشتن روی حرارت مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و بعد روی شعله متوسط بگذارید تا به جوش بیاید و ?? دقیقه روی حرارت بماند، زعفران را اضافه کنید و پس از یک جوش بردارید. این شربت را میتوان تا ? ماه دریخچال نگه داشت .