خانم میرگلستانی /آموزش کیک خرمای برگردان 98/3/9

خانم میرگلستانی /آموزش کیک خرمای برگردان 98/3/9

خانم میرگلستانی /آموزش کیک خرمای برگردان 98/3/9

معرفی برنامه

خانم میرگلستانی /آموزش کیک خرمای برگردان

مواد لازم:

خرما خارک ??? گرم

کره ?? گرم

شکر سفید ??? گرم

مواد لازم کیک رویی :

آرد ??? گرم

آرد ذرت ?? گرم

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

جوش شیرین ?/? قاشق چایخوری

نمک ?/? قاشق چایخوری

کره یا مارگارین ??? گرم

شکر سفید ??? گرم

تخم مرغ ? عدد

وانیلین ?/? قاشق چایخوری

ماست خامه ای ??? گرم

روش تهیه :

درون قابلمه گود کوچکی کره و شکر تاپینگ خرمایی را بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا کره آب شود و شکر کمی به صورت کارامل درآید. اگر بیش از حد کارامل کنید بعد پخت خرما ها به قالب خواهند چسبید . سپس یک قالب گرد ?? سانتی را با قلموی سلیکونی با روغن جامد چرب کنید و شربت آماده شده را کف قالب بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید و قالب را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. خرماها را ابتدا از هسته جدا کنید و با چاقو دو نیم کنید و آنها را به صورت فیله در آورید به طوریکه پوست آن را از گوشت خرما جدا کنید. از مرکز قالب به صورت چرخشی به اصطلاح شبیه به گل رز به سمت خارج قالب بچینید....

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها