خانم عیوضی / آموزش شیر برنج 98/3/8

خانم عیوضی / آموزش شیر برنج 98/3/8

خانم عیوضی / آموزش شیر برنج 98/3/8

معرفی برنامه

خانم عیوضی / آموزش شیر برنج

شیر_برنج

شیر_برنج_قالبی_با_بیسکویت

مواد لازم:

برج ایرانی ?پیمانه

شیر ?/?لیتر

خامه صبحانه???گرم

شكر ?پیمانه

كره ?ق س

گلاب یا وانیل مقداری

در صورت دلخواه هل سائیده

بیسکویت کاکائویی پتی بور ?بسته

روش تهیه:

برنج را شسته و از شب قبل داخل شیر گذاشته تا خیس بخورد. برنج و شیر را داخل قابلمه با حرارت ملایم میگذاریم تا بجوشد و برنج پخته و له شود. شکر و خامه و كره و عطریات را اضافه کرده و کمی بعد شعله را خاموش میکنیم.

شیر برنج باید مثل ماست چکیده باشد، اگر غلیظ تر بود مقداری شیر اضافه میکنیم و اگر شل تر بود زمان بیشتری را روی حرارت قرار داده تا غلیظ تر شود.

هنگامی که شیر برنج آماده شد اجازه میدهیم تا کمی از حرارت بیافتد. کف قالب کیسه فریزر پهن کرده و یک ردیف بیسکویت میچینیم سپس شیر برنج ریخته و دوباره بیسکویت چیده و همین منوال را ادامه میدهیم. قالب را که با مواد پر کرده اییم برای ? تا ? ساعت داخل یخچال قرارداده تا سفت شود. شیر برنج را داخل ظرف سرو بر میگردانیم.

می توانیم برای تزیین از گاناژ (خامه صبحانه +شکلات تخته ای آب شده) استفاده کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها