خانم احمدی آموزش دسر سوهان
A
مواد لازم:
شیر ? لیوان
زرده تخم مرغ ? عدد
پودر قند ??گرم
آرد سبوسدار ?? گرم
نشاسته ذرت ??گرم
پودر جوانه گندم ?? گرم
عرق هل ?/? لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده مقداری
کره ذوب شده یا روغن حیوانی ?? گرم
روش تهیه:
زرده ها و پودر قند و زعفران را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد و رنگش روشن و سبک و کرمی شود. سپس کره را اضافه کرده کمی هممیزنیم و کنار می گذاریم.
آرد سفید و آرد جوانه و نشاسته ذرت را با شیر سرد رقیق کرده روی حرارت مرتب هم میزنیم تا قوام بیاید و غلیظ شود.
بعد مخلوط زرده را اضافه کرده حرارت را کم میکنیم مرتب هم زده تا حدود?? دقیقه بپزد.
در مرحله آخر عرق هل و گلاب را می ریزیم و کمی که سفت شد از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می ریزیم.
در صورت تمایل بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم و دسر خنک شد با ? لیوان بستنی سوهان یا بستنی وانیلی و ? ق غ خامه و ? ق غ ژلاتین بنماری شده ترکیب کرده و در قالب می ریزیم و دسر سوهان بستنی را به یخچال منتقل کرده و ? تا ? ساعت بعد آماده سرو است.