خانم احمدی آموزش دسر سوهان 98/3/5

خانم احمدی آموزش دسر سوهان 98/3/5

خانم احمدی آموزش دسر سوهان 98/3/5

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش دسر سوهان

مواد لازم:

شیر ? لیوان

زرده تخم مرغ ? عدد

پودر قند ??‌گرم

آرد سبوسدار ?? گرم

نشاسته ذرت ??‌گرم

پودر جوانه گندم ?? گرم

عرق هل ?/? لیوان

گلاب نصف لیوان

زعفران دم کرده مقداری

کره ذوب شده یا روغن حیوانی ?? گرم

روش تهیه:

زرده ها و پودر قند و زعفران را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد و رنگش روشن و سبک و کرمی شود. سپس کره را اضافه کرده کمی هم‌میزنیم و کنار می گذاریم.

آرد سفید و آرد جوانه و نشاسته ذرت را با شیر سرد رقیق کرده روی حرارت مرتب هم میزنیم تا قوام بیاید و غلیظ شود.

بعد مخلوط زرده را اضافه کرده حرارت را کم میکنیم مرتب هم زده تا حدود?? دقیقه بپزد.

در مرحله آخر عرق هل و گلاب را می ریزیم و کمی که سفت شد از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می ریزیم.

در صورت تمایل بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم و دسر خنک شد با ? لیوان بستنی سوهان ‌یا بستنی وانیلی و ? ق غ خامه و ? ق غ ژلاتین بن‌ماری شده ترکیب کرده و در قالب می ریزیم و دسر سوهان بستنی را به یخچال منتقل کرده و ? تا ? ساعت بعد آماده سرو است.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها