خانم مهدیان / کبسا
A
مواد لازم:
مرغ ? تکه
برنج ? پیمانه
پیاز بزرگ ? عدد
گوجه بزرگ ? عدد
هویج ? عدد
سیر ? حبه
گوجه فرنگی پوره شده ? ق س
ادویه بهارات ? ق غ
نمک به مقدار لازم
بادام نیم پیمانه
کشمش ربع پیمانه
روش تهیه:
برنج را شسته و به مدت یک ساعت بخیسانید. در تابه کره را ذوب کنید و تکه های مرغ نمک زده را به مدت ? دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
مرغ را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز خرد شده و سیر را تفت دهید سپس گوجه خرد شده و گوجه پوره شده و ادویه بهارات و در صورت تمایل مقداری پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده سپس تکه های مرغ را درون تابه میگذاریم و در آن را گذاشته تا حدود یک ساعت پخته شود.
برنج را آبکش کرده سپس هویج ریز رنده شده را به آن اضافه میکنیم و برنج را دم میکنیم. در تابه کره را ذوب کرده و بادام و کشمش را کمی تفت میدهیم.
برنج را در ظرف کشیده و تکه های مرغ را روی برنج گذاشته و سس آماده شده را در غذا ساز ریخته و پوره میکنیم و در کنار غذا سرو میکنیم.