خانم مهدیان / کبسا 98/3/2

خانم مهدیان / کبسا 98/3/2

خانم مهدیان / کبسا 98/3/2

معرفی برنامه

خانم مهدیان / کبسا

مواد لازم:

مرغ ? تکه

برنج ? پیمانه

پیاز بزرگ ? عدد

گوجه بزرگ ? عدد

هویج ? عدد

سیر ? حبه

گوجه فرنگی پوره شده ? ق س

ادویه بهارات ? ق غ

نمک به مقدار لازم

بادام نیم پیمانه

کشمش ربع پیمانه

روش تهیه:

برنج را شسته و به مدت یک ساعت بخیسانید. در تابه کره را ذوب کنید و تکه های مرغ نمک زده را به مدت ? دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.

مرغ را از تابه خارج کرده و در همان تابه پیاز خرد شده و سیر را تفت دهید سپس گوجه خرد شده و گوجه پوره شده و ادویه بهارات و در صورت تمایل مقداری پوست لیمو رنده شده را اضافه کرده سپس تکه های مرغ را درون تابه میگذاریم و در آن را گذاشته تا حدود یک ساعت پخته شود.

برنج را آبکش کرده سپس هویج ریز رنده شده را به آن اضافه میکنیم و برنج را دم میکنیم. در تابه کره را ذوب کرده و بادام و کشمش را کمی تفت میدهیم.

برنج را در ظرف کشیده و تکه های مرغ را روی برنج گذاشته و سس آماده شده را در غذا ساز ریخته و پوره میکنیم و در کنار غذا سرو میکنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها