خانم احمدی آموزش تهیه کاپ کیک خرما
A
مواد لازم:
آرد ??? گرم
شکر ??? گرم
اسانس هل ?/? ق چ
شیر ?/? پیمانه
گلاب ?/? پیمانه
کره ??? گرم
تخم مرغ ? عدد
بیکینگ پودر ? ق چ
روش تهیه:
کره و شکر را داخل کاسه همزن ریخته و تا زمانی که یکدست شود میزنیم(حدود ? دقیقه)
در ظرف دیگه تخم مرغها را به همراه اسانس هل در حدی که از لختگی درآید میزنیم و کم کم به مخلوط شکر و کره زده شده اضافه میکنیم
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک میکنیم وطی دو مرحله به مواد فوق اضافه میکنیم
شیر و گلاب را نیز اضافه کرده و در حد یکدست شدن مواد میزنیم
از مایه آماده شده بمقدار ?/? داخل کپسولها ریخته و یک عدد از توپک خرمایی قرار داده و مجدد مقداری از مایه خمیری میریزیم و سطحش را کمی صاف کرده و داخل فر ??? درجه به مدت ?? دقیقه میپزیم