حسین زنجانی آموزش تهیه سوپ باقالای سبز
مواد لازم:
باقالی پاك كرده 500 گرم
قارچ،گوجه،هویج،ذرت،فلفل دلمه 2 پیمانه
فیله مرغ 200 گرم
رشته 200 گرم
برنج نیم دان 1/2 پیمانه
سیر 3 حبه
پیاز 2 عدد
شوید 1 پیمانه
نمك،فلفل،كاری،تخم گشنیز, زیره1 ق غ
عصاره مرغ 1 عدد
آب 2 لیتر
روغن به مقدار لازم
روش تهیه:
پیاز ها را نگینی خرد كرده و در قابلمه با كمی روغن شروع به تفت دادن كرده، زمانی كه پیاز ها رنگ طلائی گرفت به آن سیر را افزوده و سپس ادویه ها و عصاره را اضافه میكنیم و بعد مرغی كه ریز خرد كرده ایم را به آن اضافه كرده و خوب تفت میدهیم. حال سبزیجات و باقالی را همراه با برنج و سبزی و آب به قابلمه افزوده شعله را زیاد كرده تا به جوش بیاید و سپس حرارت را كم كرده و 1 ساعت اجازه میدهیم تا تمامی مواد كاملا پخته شوند، حال به آن رشته را اضافه كرده و 15 دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا سوپ با رشته ها كاملا پخته شود و در پایان با كمی لیمو ترش سرو و نوش جان بفرمایید.