حسین زنجانی آموزش تهیه سوپ باقالای سبز 98/2/29

حسین زنجانی آموزش تهیه سوپ باقالای سبز 98/2/29

حسین زنجانی آموزش تهیه سوپ باقالای سبز 98/2/29

معرفی برنامه

حسین زنجانی آموزش تهیه سوپ باقالای سبز

مواد لازم:

باقالی پاك كرده 500 گرم

قارچ،گوجه،هویج،ذرت،فلفل دلمه 2 پیمانه

فیله مرغ 200 گرم

رشته 200 گرم

برنج نیم دان 1/2 پیمانه

سیر 3 حبه

پیاز 2 عدد

شوید 1 پیمانه

نمك،فلفل،كاری،تخم گشنیز, زیره1 ق غ

عصاره مرغ 1 عدد

آب 2 لیتر

روغن به مقدار لازم

روش تهیه:

پیاز ها را نگینی خرد كرده و در قابلمه با كمی روغن شروع به تفت دادن كرده، زمانی كه پیاز ها رنگ طلائی گرفت به آن سیر را افزوده و سپس ادویه ها و عصاره را اضافه میكنیم و بعد مرغی كه ریز خرد كرده ایم را به آن اضافه كرده و خوب تفت میدهیم. حال سبزیجات و باقالی را همراه با برنج و سبزی و آب به قابلمه افزوده شعله را زیاد كرده تا به جوش بیاید و سپس حرارت را كم كرده و 1 ساعت اجازه میدهیم تا تمامی مواد كاملا پخته شوند، حال به آن رشته را اضافه كرده و 15 دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا سوپ با رشته ها كاملا پخته شود و در پایان با كمی لیمو ترش سرو و نوش جان بفرمایید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها