خانم کامیار آموزش تهیه گوشفیل اراکی
A
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
ماست: 100 گرم
شیر 1 ق چ
روغن جامد: 20 گرم
شربت اینورت: 1 ق س
بكینگ پودر: 1 ق چ
وانیل 1/4 ق چ
آرد : به میزان لازم
مواد شربت اینورت
شكر: 500 گرم
آب: 150 گرم
گلاب: 1/3 پیمانه
آبلیمو:1 ق س
زعفران دم كرده: 1 ق چ
پودر هل 1/4 ق چ
روش تهیه
تخم مرغ و شیر و وانیل را مخلوط، ماست و بكینگ پودر را با همزن بزنید و روغن جامد و شربت را اضافه كنید و ارد را کم كم بیفزایید تا زمانی كه خمیر به دست نچسبد خمیر را 10 دقیقه ورز دهید و در كیسه نایلونی 30 دقیقه استراحت دهید سپس با وردنه خمیر را خیلی نازم پهن كنید و در روغن داغ سرخ كنید و سپس در شربت 50 درجه قرار دهید و بلافاصله در صافی قرار دهید و روی ان را با پودر نارگیل و یا پسته تزیین كنید.