خانم بخشی / زولبیا و بامیه 98/2/26

خانم بخشی / زولبیا و بامیه 98/2/26

خانم بخشی / زولبیا و بامیه 98/2/26

معرفی برنامه

خانم بخشی / زولبیا و بامیه

AA 

شیرینی زولبیا

مواد لازم شیرینی زولبیا:

ماست پرچرب ??? گرم

نشاسته گل ??? گرم

جوش شیرین یک دوم ق چ

روغن برای سرخ کردن مقداری

زعفران درصورت دلخواه

روش تهیه شیرینی زولبیا :

ابتدا ماست ونشاسته گل وجوش شیرین را با هم مخلوط کرده وزعفران را هم در صورت تمایل افزوده نیم ساعت استراحت می دهیم وبعدازنیم ساعت اگر هم زدیم وگلوله ای داشت ازصافی عبور می دهیم مایه را داخل قیف مخصوص ریخته روغن را روی حرارت گذاشته وزولبیاها را به اندازه های دلخواه داخل روغن می زنیم وسپس از روغن خارج کرده داخل شهدی که روی حرارت ملایم گرم است می اندازیم سپس ازشهد خارج کرده درظرف سرو می چینیم وروی آن را با پودر پسته تزیین می کنیم.

شیرینی بامیه

مواد لازم شیرینی بامیه:

آب ??? گرم

آرد ??? گرم

روغن جامد یاکره ?? گرم

نشاسته ذرت ??گرم

تخم مرغ سه عدد ??? گرم

وانیل یک چهارم ق چ

عسل یا شربت غلیظ یک ق س

روش تهیه شیرینی بامیه :

ابتدا آب روغن جامد یاکره و عسل را داخل ظرف مناسب روی حرارت قرارمی دهیم تا آب بجوشد پس از جوش آمدن آب آرد ونشاسته ذرت را می ریزیم وکاملا هم می زنیم تا کاملا خمیر یک دست ومنسجم شود سپس اجازه می دهیم تا خمیر خنک شود پس ازخنک شدن خمیر تخم مرغ ها را یکی یکی همراه وانیل اضافه کرده ومرتب هم می زنیم. خمیر آماده را در داخل قیف با سرماسوره مناسب بامیه ریخته وابتدا بامیه ها را داخل روغن نیمه گرم می ریزیم سپس بامیه ها را از روغن نیمه گرم به داخل روغن داغ منتقل می کنیم که خوب سرخ شوند سپس از داخل روغن برداشته وداخل شهدی که روی حرارت ملایم گرم است می اندازیم وسپس از شهد خارج کرده ودر ظرف سرو می چینیم.

مواد شربت زولبیا وبامیه

آب ??? گرم

شکر ??? گرم

گلاب ??? گرم

گلوکز یا بادکا ???گرم

زعفران درصورت تمایل مقداری

طرز تهیه شربت مخصوص زولبیا وبامیه :

ابتدا آب را با شکر وگلوکز وگلاب مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شربت کم کم آماده شده وغلیظ شود همانطور که زیر حرارت شربت روشن وحرارت بسیار ملایم است ازشربت برای شیرینی ها استفاده می کنیم وبلافاصله پس از آغشته شدن بامیه ویا زولبیا به شربت آن ها را ازشربت خارج کرده ودرظرف سرو می چینیم .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها