خانم محمدلو / پخت حلوای چهار آرد 98/2/25

خانم محمدلو / پخت حلوای چهار آرد 98/2/25

خانم محمدلو / پخت حلوای چهار آرد 98/2/25

معرفی برنامه

خانم محمدلو / پخت حلوای چهار آرد

مواد لازم:

آرد گندم 1/2 پیمانه

آرد نشاسته 1/2پیمانه

آرد برنج 1/2پیمانه

آرد نخودچی 1پیمانه

پودر هل 1 ق م

زعفران دم كرده 2 ق س

شكر 2پیمانه

آب 1و1/2پیمانه

گلاب 1/4 پیمانه

روغن مایع ? پیمانه

كره 80-50 گرم

روش تهیه:

شكر را به همراه پودر هل وآب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر در آب حل شود و شربت به قوام آید. زعفران به آن اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید.

روغن را به همراه كره درون قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. آرد گندم را پس از الك كردن به قابلمه بریزید و تا حدی تفت دهید كه بوی آرد بلند شده و خامی آرد گرفته شود. آرد برنج را پس از الك كردن اضافه كنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا خامی آن نیز گرفته شود. اكنون آرد نشاسته الك شده را بیافزایید و 3 دقیقه تفت دهید. در آخر آرد نخودچی الك شده را اضافه كنید و مرتب بهم بزنید و تفت دهید تا به رنگ قهوه ای روشن در آید.

بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید كمی سرد شود. شربت گرم را روی آردهای تفت داده شده بریزید و مرتب بهم بزنید تا شربت جذب آرد شود. در حین بهم زدن گلاب را اضافه كنید. اگر حلوا شل بود آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا حلوا جا بیافتد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها