خانم محمدلو / پخت حلوای چهار آرد
A
مواد لازم:
آرد گندم 1/2 پیمانه
آرد نشاسته 1/2پیمانه
آرد برنج 1/2پیمانه
آرد نخودچی 1پیمانه
پودر هل 1 ق م
زعفران دم كرده 2 ق س
شكر 2پیمانه
آب 1و1/2پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
روغن مایع ? پیمانه
كره 80-50 گرم
روش تهیه:
شكر را به همراه پودر هل وآب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر در آب حل شود و شربت به قوام آید. زعفران به آن اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید.
روغن را به همراه كره درون قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. آرد گندم را پس از الك كردن به قابلمه بریزید و تا حدی تفت دهید كه بوی آرد بلند شده و خامی آرد گرفته شود. آرد برنج را پس از الك كردن اضافه كنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا خامی آن نیز گرفته شود. اكنون آرد نشاسته الك شده را بیافزایید و 3 دقیقه تفت دهید. در آخر آرد نخودچی الك شده را اضافه كنید و مرتب بهم بزنید و تفت دهید تا به رنگ قهوه ای روشن در آید.
بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید كمی سرد شود. شربت گرم را روی آردهای تفت داده شده بریزید و مرتب بهم بزنید تا شربت جذب آرد شود. در حین بهم زدن گلاب را اضافه كنید. اگر حلوا شل بود آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا حلوا جا بیافتد.