خانم حسینی آموزش شفته مرغ سماق 98/2/23

خانم حسینی آموزش شفته مرغ سماق 98/2/23

خانم حسینی آموزش شفته مرغ سماق 98/2/23

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش شفته مرغ سماق

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده مرغ ???گرم

پیاز رنده شده ??? گرم

گندنا (تره صحرائی) ??? گرم (می توانید از تره استفاده کنید)

آرد نخودچی ??? گرم

سماق ?? گرم

نعناخشک ?? گرم

ادویه ( زردچوبه وزنجبیل و فلفل)

روغن ارده کنجد

روش تهیه:

ابتدا گوشت چرخکرده مرغ رو با پیاز رنده شده و ادویه و آرد نخودچی باهم خوب ورز میدهیم سماق را یک شب جلوتر با یک لیتر اب داغ خیس و روز بعد صاف میکنیم در کناری داخل قابلمه پیاز را تفت میدهیم و نعنای خشک را اضافه میکنیم و اب سماق را داخل قابلمه میریزیم وقتی جوش امد مواد شفته را بصورت گلوله های اندازه گردو در میاوریم وداخل قابلمه میگذاریم واجازه میدهیم تا پخته شود.

شربت خرفه رفع عطش

دانه خرفه ?گرم

اب ?لیتر

عرق نعناA A  ?? میلی لیتر

عسل به میزان لازم

دانه خرفه را شسته و صاف کنید سپس آب را بجوشانید خرفه و عرق نعنا را اضافه کنید وقتی حسابی ولرم شد عسل اضافه کنید

میتوانید بجای عسل از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها