خانم احمدی آموزش نان کینوا 98/2/22

خانم احمدی آموزش نان کینوا 98/2/22

خانم احمدی آموزش نان کینوا 98/2/22

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش نان کینوا

مواد لازم:

تخم مرغ ? عدد

شیر پرچرب ? پیمانه

روغن جامد ? ق غ

شکر ? تا? ق غ

نمک نوک ق چ

بکینگ پودر ? ق چ

آرد حدود ? پیمانه

روش تهیه:

تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم میزنیم سپس شکر و شیر را با مواد مخلوط کرده و بعد روغنی که به دمای اتاق رسیده را می ریزیم و بکینگ پودر را با نصف آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم تا مواد آرد گلوله نشود سپس بقیه آرد را اگر لازم بود می ریزیم تا خمیر لطیفی درست شود. خمیر را یک ربع استراحت میدهیم تا کمی پف کند از خمیر گلوله کوچکی به اندازه نارنگی برداشته و در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود

اگر بخواهید می توانید این نان را بصورت غذایی و غیر شیرین هم تهیه کنید

? ق از شکر را کم‌کرده و کمی نمک را بیشتر می ریزیم و مواد دلخواه مرغی یا گوشتی یا حتی سبزیحات و پنیر را بین خمیر گذاشته و سرخ میکنیم.

همچنین میتوان این نان را بدون روغن و در تابه روی حرارت یا در فر پخت کرد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها