آقای زنجانی آموزش تهیه آش ترخینه
A
مواد لازم:
نخود 1 پ
لوبیا 1 پ
عدس 1 پ
ترخینه 300 گرم
پیاز 4 عدد
سیر 3 حبه
نعناع خشك 2 ق غ
سبزی آش (تره،جعفری، اسفناج، گشنیز) 750 گرم
نمك،فلفل،زردچوبه، عصاره گوشت به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب قلم 2 لیتر
روش تهیه:
ترخینه ها را در آب نیم ساعت خیسانده، حال در قابلمه مورد نظر نخود، لوبیا و عدس خیس خورده را ریخته و به آن نیز ترخینه را افزوده و سپس آب قلم را به آن اضافه كرده و اجازه میدهیم 3 ساعت تا حبوبات ما كاملا پخته شود. حال در تابه پیاز ها را نگینی كرده و سرخ میكنیم و بعد به آن سیر را نیز اضافه كرده تفت داده و بعد زردچوبه، نمك، فلفل، عصاره را افزوده و خوب تفت میدهیم و سپس همراه با سبزی آش و نعناعی كه با روغن تفت داده ایم به آش اضافه میكنیم و 1 ساعت دیگر اجازه میدهیم تا آش كاملا جا بیفتد و در آخر با كمی پیاز داغ، نعناع، سیر و كشك روی آن وا تزیین می کنیم.