آقای زنجانی آموزش تهیه آش ترخینه 98/2/17

آقای زنجانی آموزش تهیه آش ترخینه 98/2/17

آقای زنجانی آموزش تهیه آش ترخینه 98/2/17

معرفی برنامه

آقای زنجانی آموزش تهیه آش ترخینه

مواد لازم:

نخود 1 پ

لوبیا 1 پ

عدس 1 پ

ترخینه 300 گرم

پیاز 4 عدد

سیر 3 حبه

نعناع خشك 2 ق غ

سبزی آش (تره،جعفری، اسفناج، گشنیز) 750 گرم

نمك،فلفل،زردچوبه، عصاره گوشت به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

آب قلم 2 لیتر

روش تهیه:

ترخینه ها را در آب نیم ساعت خیسانده، حال در قابلمه مورد نظر نخود، لوبیا و عدس خیس خورده را ریخته و به آن نیز ترخینه را افزوده و سپس آب قلم را به آن اضافه كرده و اجازه میدهیم 3 ساعت تا حبوبات ما كاملا پخته شود. حال در تابه پیاز ها را نگینی كرده و سرخ میكنیم و بعد به آن سیر را نیز اضافه كرده تفت داده و بعد زردچوبه، نمك، فلفل، عصاره را افزوده و خوب تفت میدهیم و سپس همراه با سبزی آش و نعناعی كه با روغن تفت داده ایم به آش اضافه میكنیم و 1 ساعت دیگر اجازه میدهیم تا آش كاملا جا بیفتد و در آخر با كمی پیاز داغ، نعناع، سیر و كشك روی آن وا تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها