خانم عیوضی / آموزش تهیه دمی باقلا
A
مواد لازم:
برنج سفید دو پیمانه
مغزباقلا یك پیمانه
شویدتازه یك پیمانه
سویای درشت 40 گرم
پیازداغ دو ق س
روغن كنجد مقداری
زردچوبه یك ق چ
ادویه پلویی به مقدار لازم
دارچین نصف ، ق چ
زعفران دم شده مقداری
كره گیاهی 25 گرم
روش تهیه :
برنج رو یك ساعت خیس كنید .
سپس در یك قابلمه كه كمی روغن كنجد رو گرم كنید و برنج رو بمدت دو دقیقه سرخ كنید ،
پیاز رو تفت دهید ، سویای خیس شده رو در پیاز كمی سرخ كنید ،
سپس باقالی رو كمی نیم پز كرده با شوید تازه و ادویه ها مخلوط و كمی تفت داده و در برنج سرخ شده مخلوط و فرصت دهید كاملا دم بكشد.
زعفران و كره به پلو داده و سرو كنید.