خانم عیوضی / آموزش تهیه دمی باقلا 98/2/15

خانم عیوضی / آموزش تهیه دمی باقلا 98/2/15

خانم عیوضی / آموزش تهیه دمی باقلا 98/2/15

معرفی برنامه

خانم عیوضی / آموزش تهیه دمی باقلا

مواد لازم:

برنج سفید دو پیمانه

مغزباقلا یك پیمانه

شویدتازه یك پیمانه

سویای درشت 40 گرم

پیازداغ دو ق س

روغن كنجد مقداری

زردچوبه یك ق چ

ادویه پلویی به مقدار لازم

دارچین نصف ، ق چ

زعفران دم شده مقداری

كره گیاهی 25 گرم

روش تهیه :

برنج رو یك ساعت خیس كنید .

سپس در یك قابلمه كه كمی روغن كنجد رو گرم كنید و برنج رو بمدت دو دقیقه سرخ كنید ،

پیاز رو تفت دهید ، سویای خیس شده رو در پیاز كمی سرخ كنید ،

سپس باقالی رو كمی نیم پز كرده با شوید تازه و ادویه ها مخلوط و كمی تفت داده و در برنج سرخ شده مخلوط و فرصت دهید كاملا دم بكشد.

زعفران و كره به پلو داده و سرو كنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها