خانم نبی دوست آموزش رول گوشت و بادمجان
A
مواد لازم:
بادمجان ? کیلو
گوشت چرخکرده ??? گرم
پیاز سرخ شده دو ق غ
رب گوجه فرنگی ? ق غ
فلفل دلمه ای نیم پیمانه
فلفل سیاه یک چهارم ق چ
زردچوبه یک چهارم ق چ
پودر آویشن یک چهارم ق چ
پنیر پیتزا ???گرم
جعفری خورد شده دو ق چ
نمک و روغن میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته برش داده کمی نمک زده تا تلخی گرفته شود و سرخ می کنیم.
در ظرف مناسبی گوشت چرخکرده و پیاز سرخ شده را با هم تفت داده ادویه ها رو اضافه کرده قارچ تفت داده شده فلفل دلمه ریز شده رب گوجه و نمک را تفت داده حرارت رو خاموش کرده جعفری رو اضافه می کنیم
دو برش بادمجان کنار هم قرار داده از مواد گوشتی داخل آن ریخته رول کرده داخل ظرف مناسب چیده رویه آن پنیر پیتزا ریخته در فر ??? ابتدا با فویل ?? دقیقه قرار داده سپس فویل را برمی داریم تا پنیر برشته شود.