سید مهدی حسینی آموزش تهیه خوراک باقالا
A
مواد لازم:
پیاز ?عدد
فلفل دلمه ای سبز ?عدد
کرفس خرد شده ?پیمانه
ذرت نصف پیمانه
باقلا ?پیمانه
گوجه ?عدد
پاپریکا ? ق چ
جعفری ساطوری ? ق چ
روغن ، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا باقلا را از پوست دوم جدا کرده و داخل اب در حال جوش میریزیم و به محض جوش امدن کف روی اب را جمع میکنیم و زیر قابلمه را خاموش می کنیم.
پیاز را داخل تابه ریخته بعد از تفت دادن فلفل دلمه ای سپس کرفس و بعد ذرت و باقلا را اضافه میکنیم . مواد با هم تفت خورده و سپس پاپریکا و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. کمی نمک و فلفل به همراه اب لیمو تازه به مواد اضافه کرده و جعفری ساطوری را می افزاییم، ?? دقیقه بعد غذا امادست.