خانم کامیار آموزش تهیهA کباب ترکی مرغ
A
مواد لازم:
سینه و فیله مرغ جمعاً 700 گرم
سیر له شده 1 ق س
سس ورچستر 2 ق س
سس خردل 2 ق س
روغن مایع 3 ق س
عصاره مرغ 1 ق س
فلفل قرمز1/2 ق چ
پیاز درشت 3 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 20 عدد
نان باگت جهت سرو به میزان لازم
مواد لازم جهت سس مخصوص
ماست خامه ای 1 پیمانه
سیر له شده 2 حبه
ارده 1 ق س
ابلیمو 1 ق س
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
سینه های مرغ را از وسط برش دهید و در مخلوط سیر له شده و سس ورچستر و سس خردل و فلفل و عصاره و روغن به مدت ? ساعت قرار دهید.
یك عدد پیاز را از وسط به دو نیم برش دهید در وسط سینی فر قرار دهید یك سیخ چوبی در ان قرار دهید و مرغ ها را از سیخ چوبی رد كنید و در انتها نیمه ی باقی مانده پیاز را روی مرغ ها قرار دهید. داخل سینی را با پیاز و فلفل برش داده شده پر كنید. روی مرغ را با كاغذ فویل بپوشانید و به مدت 1:30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید
سپس بعد از پخت همراه با سس مخصوص و پیاز و جعفری و نان میل كنید.