خانم کامیار آموزش تهیه کباب ترکی مرغ 98/2/9

خانم کامیار آموزش تهیه کباب ترکی مرغ 98/2/9

خانم کامیار آموزش تهیه کباب ترکی مرغ 98/2/9

معرفی برنامه

خانم کامیار آموزش تهیهA  کباب ترکی مرغ

مواد لازم:

سینه و فیله مرغ جمعاً 700 گرم

سیر له شده 1 ق س

سس ورچستر 2 ق س

سس خردل 2 ق س

روغن مایع 3 ق س

عصاره مرغ 1 ق س

فلفل قرمز1/2 ق چ

پیاز درشت 3 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

قارچ 20 عدد

نان باگت جهت سرو به میزان لازم

مواد لازم جهت سس مخصوص

ماست خامه ای 1 پیمانه

سیر له شده 2 حبه

ارده 1 ق س

ابلیمو 1 ق س

نمك و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

سینه های مرغ را از وسط برش دهید و در مخلوط سیر له شده و سس ورچستر و سس خردل و فلفل و عصاره و روغن به مدت ? ساعت قرار دهید.

یك عدد پیاز را از وسط به دو نیم برش دهید در وسط سینی فر قرار دهید یك سیخ چوبی در ان قرار دهید و مرغ ها را از سیخ چوبی رد كنید و در انتها نیمه ی باقی مانده پیاز را روی مرغ ها قرار دهید. داخل سینی را با پیاز و فلفل برش داده شده پر كنید. روی مرغ را با كاغذ فویل بپوشانید و به مدت 1:30 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید

سپس بعد از پخت همراه با سس مخصوص و پیاز و جعفری و نان میل كنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها